a

Dobro došli na zvaničnu prezentaciju kompanije Fagor Srbija (Apejron), zvaničnog distributera brendova Fagor, Coral, Macht, Arnica,
Pyrex, Bamix i mnogih drugih.

Pretplatite se na Newsletter i budite prvi obavešteni o svim budućim akcijama, promocijama i popustima.

Ime i prezime

E-mail adresa

 

Aparati za negu lepote

Aparati za negu lepote pomažu Vam da negujete svoju kosu, kožu i telo, i menjaju skupe tretmane koje biste morali da prođete kod frizera ili kozmetičara kako biste postigli isti efekat. Izuzetno su efikasni i olakšavaju Vam neke svakodnevne obaveze kao što je sređivanje za posao, proslave ili specijalne prilike.

Aparat za negu lepote treba od svega toga da napravi uživanje. Održavanje kose oduzima puno vremena i svakodnevna je obaveza. Kosa može biti i osetljiva i zahtevna i ne reagovati najbolje na aparate slabijeg kvaliteta. Zato su svi uređaji u našoj ponudi vrhunskog kvaliteta i karakteristika i imaju najbolji odnos cene i kvaliteta na tržištu.

Kozmetički aparati koje vidite postaće nezamenljivi deo Vašeg doma i svakodnevnice. Pomoći će Vam da sve svoje zamisli ostvarite u potpunosti i to jednostavnije, efikasnije i sa manje truda. Ovi kozmetički aparati rade sve to za Vas.

Kategorije proizvoda: