a

Dobro došli na zvaničnu prezentaciju kompanije Fagor Srbija (Apejron), zvaničnog distributera brendova Fagor, Coral, Macht, Arnica,
Pyrex, Bamix i mnogih drugih.

Pretplatite se na Newsletter i učestvujte u novoj nagradnoj igri Fagor Srbija.

 

Aparati za brijanje i depiliranje

Aparati za brijanje i depiliranje koje vidite predstavljaju najbolji spoj višedecenijskog iskustva, vrhunskog dizajna i savremene tehnologije. Svi aparati za brijanje i depiliranje u ponudi izuzetnog su kvaliteta i pristupačne cene i prijatno će Vas iznenaditi svojim karakteristikama.

Aparati za brijanje treba da Vam pomogu da jednu svakodnevnu aktivnost obavite što lakše, brže i uz uživanje. Svaki aparat za brijanje koji vidite čini upravo to. On Vas oslobađa stresa zbog nepotrebnog gubljenja vremena i na sebe preuzima to da obavezu koja Vam je predstavljala najveći napor učini prijatnom i lagodnom.

Depilacija je proces koji će postati nezamenljivi deo Vašeg ulepšavanja. Naši aparati pomoći će Vam da depilacija bude jednostavnija, efikasnija, sigurnija i bezbolnija. Ovi kozmetički aparati rade sve to za Vas.

Za sve što Vam je potrebno aparati za brijanje i depiliranje imaju rešenje. Pridružite se milionima zadovoljnih korisnika širom sveta.

Aparati za brijanje i depiliranje

Aparati za brijanje i depiliranje imaju kako estetsku, tako i higijensku ulogu u vašem domu. Osećati se prijatno u svojoj koži, kao osećaj da ste uredni i drugima privlačni ne može se zameniti ni jednim drugim.

Stari narodi su verovali da je naše telo naš hram i da ga uvek treba održavati na vrhunskom nivou. Ukoliko se osećate ispunjeno iznutra, ne postoji razlog da i vaša spoljašnjost ne bude podjednako privlačna.

Mašinice za šišanje

Mašinice za šišanje imaju funkciju da vašu kosu, kao i bradu čine urednim, kao i da im daju specifičan oblik koji želite. Održavanje kose može biti izuzetno skupo ukoliko ste osuđeni na posetu frizerima, dok uz ove aparate možete veoma jeftino održavati dužinu i oblik frizure ukoliko nije preterao zahtevna.

Mašinice za šišanje sadrže dodatke kojima lako možete odabrati dužinu koju želite, kao i specifične efekte koje možete da postignete. Ovo je posebno bitno za štucovanje i oblikovanje brade jer su tom prilikom potrebni specifični zahvati kako biste svoje zamisli sproveli u delo.

Mašinki za potstrižuvanje